Facebook Instagram

Hummer

Vi utgår från hummer på denna matlagningskurs och lagar en varmrätt bestående av köttet från en hel hummer, grönsaker samt en mustig hummersås. Rätten heter Marmite och kommer ursprungligen från Brasserie Flo i Paris som gästade vår gamla krog Gässlingen 1991. Hummern är med på WWF:s lista över bra val i fiskdisken, så här kan du njuta av lyxig mat med gott samvete.

Vi samlas i vårt Gastrokök från Gaggenau där vi går igenom vad som kommer att hända under kvällen. Utöver varmrätten lagar vi olika desserter som crème brulée, glass och glaserade bär. Efter matlagningen dukar vi tillsammans bordet och låter vår serveringspersonal och sommelierer servera måltiden tillsammans med passande dryck. Evenemanget tar ca en timme och är en utmärkt upptakt till en gemytlig afton på Restaurang GQ.

 

Meny
Råraka med löjrom och klassiska tillbehör
Marmite på hel hummer
Ostar från Philippe Olivier
Crème Brulée
Glaserade blåbär med vit kanelglass

 

Fakta & pris: För sällskap på 8-40 personer. Grundavgift 2000kr samt 880kr per person. Önskar du ett vinpaket (ett glas passande vin till varje rätt) rekommenderar vi Vinpaket Village 480kr eller Vinpaket Premier Cru 720kr.

Samtliga priser exklusive 25 % moms.
Öppettider & kontakt
Mån endast reservation för större sällskap
Tis - Lör från kl 18.00
Sön: Stängt
Kommendörsgatan 23
08-545 674 30
info@gqrestaurang.se
Teknik & design från Restaurang.se